Jag blev jag intervjuad i en podcast för att tala om hur jag ser på likheter mellan idrottsvärlden och näringslivet för att prestera på topp och dessutom göra det upprepade gånger. Vilka gemensamma framgångsnycklar finns det?

Jag säger att det finns 5 nycklar som är mer tydliga än andra:

INTENTIONER, RAMAR, TROVÄRDIGHET, TYDLIGHET, VÄRDEGRUND

Dessa framgångsnycklar gäller för alla, individ, grupp eller organisation och är nödvändiga att ha på plats om ambitionen är att vara HÖGPRESTERANDE ÖVER TID, dvs år efter år och inte bara “upp som en sol och ner som en pannkaka”.

Lyssna gärna!

Ny Podgäst kl 14.00 när Anne Forsell, från Centrum för Högpresterande System & fd förbundskapten i simning besöker oss.

Publicerat av Moderna Kompetenser Onsdag 21 februari 2018

Extra spännande var det att se mina ord och tankar sammanfattas av en tecknare.