Referenser

“Att leda någon borde innebära att utgå från en individ i en grupp och få såväl den enskilda personen som gruppen, stor som liten, att arbeta för att nå målet, och det oavsett fina ord för den som leder processen.” Anne Forsell

Andra har sagt om mig

“Det är svårt att hitta någon som är mer kompetent och kunnig inom simidrott och ledarskap än Anne. Att kommentera simningen tillsammans med Anne under Paralympics i Rio kändes tryggt!”

Nikas NordSvt Sport

“Det är tack vare dig. Att vara en del av det är en ära för mig. Du har lyckats lämnat positiva spår hos oss och en otroligt stark sammanhållning. Nu finns det bara ett ord: "vi".”

Andi Tandaputra Landslagstränare U19 på Svenska Badmintonförbundet

“Genom Anne har jag fått stadig, varm och konkret vägledning i arbetet med vår nya elitorganisation och jag är väldigt tacksam för den breda – och djupa – erfarenhet av idrottslig elitverksamhet som Anne har delat med sig av. ”

Malin Träff Sportchef Svenska på Danssportförbundet

“Anne strävar alltid efter högsta kvalitet vad gäller utveckling och utbildning och är en stark förebild för kvinnligt ledarskap med sin stora kunskap, tydlighet och humor.”

Åsa StrinlundUtbildningsansvarig på Svenska Badmintonförbundet

“Vi anlitar ofta Anne för olika uppdrag, inte minst som föreläsare. Annes bakgrund, erfarenhet och kunskap inom elitidrott är betydelsefull både för oss själva och för vårt uppdrag att utveckla andra tränare och ledare inom svensk elitidrott.”

Liselotte OhlsonChef Elitidrottsstöd, RF
Liselotte Ohlson

Chef RF Elit, RF Svenska Riksidrottsförbundet
Liselotte.ohlson@rf.se

Ulrika Sandmark

Förbundskapten Svenska Simförbundet
Ulrika.sandmark@svensksimidrott.se

Hans Säfström

Sportchef, Svenska Parasportförbundet
Hans.safstrom@parasport.se

Mikael Rehnlund

Förbundskapten, Svenska Dartförbundet
Mikael.rehnlund@gmail.com

Länkar
Krossa Glastaket

Om jämställdheten i idrottsrörelsen.

Ulrika Sandmark Blog

Förbundskapten Ulrika Sandmark skriver om Anne.

Idrottensaffarer.se

Om arbete inom idrotten.