Skip to main content

Att börja en dag med att frukost serveras, lyssna på någon annan som pratar om vad som viktigt  för dem och bara få sitta och reflektera utan några krav på prestation.      Kan  dagen börja bättre? Själv tycker jag om en sådan start på dagen, alltid finns det något nytt jag kan ta med mig och utveckla mig själv med. Eller….. jag kanske blir påmind om gammal erfarenhet och kompetens som jag har men inte använder av någon anledning.

Nu ska jag på en sån frukost, men denna gång behöver jag reflektera före, påminna mig om vad jag faktiskt har för gammal erfarenhet som jag medvetet eller omedvetet använder mig av och dessutom prestera! Hur tänkte jag nu????

Enkelt, jag gillar utmaningar och chansen att just få reflektera över vad jag kan och är bra på är bra för att själv skapa egen utveckling. Men även vad jag varit mindre bra på och när borde ha gjort annorlunda behöver jag reflektera över, för det är också värdefull kunskap, inte minst för att jag inte skall göra på det sättet igen!

Jag hoppas att vi ses 7 november kl 7.30 där du lyssnar och reflekterar och jag jobbar på att prestera ihop med en god frukost och i sällskap av bl a mina kollegor på #CHPS – Centrum för Högpresterande System.

Vill du läsa mer kan du klicka här     http://chps.se/aktuellt/frukostseminarium/