Skip to main content

Erfarenhet och kompetens kommer med åren, inget konstigt med det. Men det finns ett sätt att få ta del av detta tidigare; ta hjälp av en #mentor som redan har gjort “resan”.

Jag hävdar att det inte finns #quickfix. Att ha en mentor är inte att välja quickfixvägen utan att ta hjälp från någon som redan gjort resan, och som kan #coacha dig att göra  bättre vägval och vara förberedd på vad som kan komma i din väg.  En MENTOR! Våga prova, du har inget att förlora.

Som ung valde jag att inte ha en mentor, tyckte inte jag behövde det. Men oj vad fel jag hade! Så många tuffa “väggar” jag hade kunnat undvika eller inte bli lika förvånad över att de plötsligt bara fanns där, om en coach hade coachat mig. Det är just därför jag det är så kul att idag själv vara mentor till andra, för jag vet vilken skillnad jag kan göra för någon annan. Det är ren glädje och även utveckling för min egen del.

Kontakta mig: www.chps.se 

anne@chps.se